Falkenbergs FF tänker inte ersätta Gustaf Nilsson

Bottenplacering i Allsvenskan och en skadad anfallsstjärna. Men Falkenbergs FF planerar inte att ta in någon ny spjutspets

ANNONS
|

I början av veckan kom svaren efter Gustaf Nilssons magnetröntgen och det var inga positiva besked för honom och Falkenbergs FF.

Mellan fyra och sex veckor kommer FFF få klara sig utan Nilsson och därefter återstår inte många matcher av säsongen.

Det svenska övergångsfönstret har stängt men det finns fortfarande chans för klubbar att ta in spelare som var kontraktslösa innan 25 augusti då det svenska fönstret stängde.

El Kabir och Prodell satt utan kontrakt

Men något sent nyförvärv är inte aktuellt enligt sportchef Håkan Nilsson.

– Ska en spelare som inte spelat en match på flera månader komma in och rädda kvar Falkenbergs FF efter bara några få träningar med laget? Nej det ställer jag mig väldigt tveksam till. Det är trots allt Sveriges högsta serie som vi spelar i, säger Håkan Nilsson.

ANNONS

Både Moestafa El Kabir, som tränat med FFF under säsongen, och Viktor Prodell var spelare som det teoretiskt fanns möjlighet att värva innan de nyligen skrev på för nya klubbar i Örgryte och Västerås.

– Det finns också en ekonomisk aspekt att ta hänsyn till. Vi fick anstränga oss rejält för att få hem Gustaf och en anfallare till är inte aktuellt, säger Håkan Nilsson.

Läs mer: John Chibuike gjorde fem mål i cupkrossen

ANNONS