Falkenbergs FF kryssade mot IFK Norrköping i Allsvenskan - här är betygen

Återigen blev det en händelserik match när Falkenbergs FF spelade i Allsvenskan. Serieledande IFK Norrköping kvitterade till 3-3 på straff i den 94:e minuten. Här är HN-sporten betyg på FFF-spelarna.

|
Bild: KRISTER ANDERSSON

Viktor Noring

0
Betyg: 2. Behövde inte göra jättemycket i första halvlek. Norrköpings reducering och kvittering var välplacerade avslut och svåra för Noring att ta.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Sander van Looy

0
Betyg: 3. Lugn och trygg med bollen. Hade ett par viktiga brytningar och blockeringar.

Carl Johansson

0
Betyg: 3. En jätte i försvaret. Kändes som han haltade med en knäskada stora delar av matchen, men körde på. Tokig på domaren i och med Norrköpings straff - och blev utvisad.

Tibor Brink Joza

0
Betyg: 2. Gjorde sin 200:e match i den gulvita tröjan. Jubilaren krönte det med en stabil insats i backlinjen.

Anton Wede

0
Betyg: 2. Som vanligt pigg på sin högerkant. Tog sig förbi flera gånger men inläggen gav mer att önska.

John Björkengren

0
Betyg: 3. Fördelade passningarna fint på mittfältet. Stark prestation föranledde Söderströms mål. Assist-poäng till Björkengren.

Marcus Mathisen

0
Betyg: 3. Slog bort ett par crossbollar men allt jämnt lika viktigt på innermittfältet. Hade en fin soloräd i första halvlek.

Tobias Englund

0
Betyg: 2. FFF drog mycket nytta av hans långa inkast. Varnad.

Christoffer Carlsson (ut, 68)

0
Betyg: 3. Höjde sig efter en slätstruken prestation på Gamla Ullevi. Härlig volleyträff som gav FFF ledningen.

Edi Sylisufaj (ut, 63)

0
Betyg: 3. Spelar med ett enormt självförtroende efter sina drömmål mot Hif och Blåvitt. Utökade målskörden med ett fint avslut till 2-0. Hans femte fullträff i årets allsvenska.

John Chibuike (ut, 68)

0
Betyg: 2. Fin första halvlek men tröttnade i andra när det blev mycket försvarsspel.

Nsima Peter (in, 63)

0
Betyg: 2. Kraftfull där framme och önskade straff i slutet när Fransson hakade upp anfallaren. Gjorde 3-2 men blev, tveksamt, avvinkad för offside.

Karl Söderström (in, 68)

0
Betyg: 3. Piggt inhopp. Vann tillbaka bollen flera gånger och försökte ständigt offensivt. Var påväg att bli stor hjälte med sitt 3-2-mål.