Falcon Alkoholfri Arena kommer att stå tom när Allsvenskan startar. Nu har Falkenbergs FF gett säsongskortsinnehavare tre valmöjligheter.
Falcon Alkoholfri Arena kommer att stå tom när Allsvenskan startar. Nu har Falkenbergs FF gett säsongskortsinnehavare tre valmöjligheter. Bild: KRISTER ANDERSSON

Falkenbergs FF har tagit beslut om årets säsongskort

Tre valmöjligheter. Det är vad Falkenbergs FF erbjuder de personer som har köpt ett säsongskort för 2020.

ANNONS
|

Inledningen av Allsvenskan kommer att spelas utan publik på grund av coronaviruset. Hur länge matcherna kommer att spelas inför tomma läktare är i nuläget oklart. Nu har Falkenbergs FF tagit beslut om de agerar gällande de säsongskort som har sålts till denna säsong. Antingen behåller säsongskortsinnehavare sitt kort och nyttjar de matcher som eventuellt spelas inför publik, flytta årskortet till nästa säsong eller så återbetalas pengarna.

- Vi har tänkt att hålla det så enkelt som möjligt för de som har köpt årskort. Vi har haft en hel del kommunikation med folk som har årskort och vi känner att man ska ha olika möjligheter. Dessa är de mest riktiga alternativen att gå ut med, säger Patrik Lundgren, klubbchef i Falkenbergs FF.

ANNONS

Frågan har diskuterats både i klubbledningen och styrelsen och enligt Lundgren var det en självklarhet att erbjuda tre alternativ.

- De finns flera som jättegärna vill följa Falkenbergs FF och stötta oss. Då är det ett bra alternativ att behålla årskortet. Men sen finns det personer som kan vara i riskgrupp och då känner vi att det är en bättre möjlighet att nyttja ett årskort nästa år.

Vill säsongskortsinnehavare antingen flytta årskortet till säsongen 2021 eller få det återbetalt måste det meddelas till Falkenbergs FF senast 30 juni.

Läs mer: Mardröm för de halländska fotbollsfansen

ANNONS