Edi Sylisufaj fick lämna planen på bår i den 57:e minuten
Edi Sylisufaj fick lämna planen på bår i den 57:e minuten Bild: JOHAN BERNSTRÖM

Edi Sylisufaj fick lämna planen på bår

Säsongens andra trepoängare plockades hem borta mot Örebro. Anfallstalangen Edi Sylisufaj fick dock betala hårt för segern. – Det gjorde riktigt ont och jag kunde inte fortsätta, jag ville men det gick verkligen inte, sa anfallaren.

ANNONS
|

Falkenberg tog en efterlängtad trepoängare borta mot Örebro på Behrn Arena efter att Christoffer Carlsson avgjort på straff i den 89:e minuten och gjort 1-2 för FFF.

Laget vid havet fick dock betala dyrt för segerfesten. Succéanfallaren Edi Sylisufaj som hittills smällt dit fem mål i årets Allsvenska tvingades lämna planen på bår i den 57:e minuten.

– Jag skulle dra iväg ett skott med vänstern i första halvlek. Då kom det en kille bakom mig som hakade upp mig vilket gjorde att jag landade med revbenen på mittbackens knä, sa Sylisufaj efter matchen.

I den andra halvleken fick anfallaren ytterligare en smäll på samma ställe och båren fick komma in till undsättning.

ANNONS

– Vi får se hur det ligger till, jag ska röntga mig imorgon, förhoppningsvis är det inte så illa. Det gjorde dock riktigt ont och jag kunde inte fortsätta, jag ville men det gick verkligen inte, sa Sylisufaj.

De satsade rejält

Tränaren Hasse Eklund tycke att Örebros försvar var tuffa mot talangen.

– De satsade ganska rejält och tufft mot honom några gånger inne i straffområdet. Revbenen fick sig en riktig smäll, sa Eklund.

Anfallaren hade fortfarande ont efter slutsignalen men resultatet var bra plåster på såren.

– Det kändes fantastiskt skönt det här, vi behövde verkligen den här trepoängaren. Det var riktigt efterlängtat, sa Sylisufaj och fortsatte:

– Vi har släppt in så jäkla många mål på slutet i matcherna, nu fick vi äntligen göra ett istället. Det här var verkligen helt underbart.

LÄS MER: Falkenbergs förbannelse äntligen bruten

LÄS MER: Betygen i Falkenbergs match mot Örebro SK

ANNONS