Falkenbergs FF behövde vinna men Mjällby gjorde 3-2 i 90:e minuten.

Klockan 16.22 blåste domaen av matchen. Betygen på FFF:s spelare utföll så här:

Bild: KRISTER ANDERSSON

Viktor Noring

0
Betyg: 2. Kunde inte göra så mycket på målen. Utsattes inte för särskilt mycket i övrigt.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Calle Johansson

0
Betyg: 3. Nästan Hysén-klass första halvtimmen. Förlorade knappt en nickduell och var steget före i brytningarna. Såg dock inte när Jacob Bergström smög in i offensiv box och satte 1-1. Kom lite även på Mjällbys hörnmål. Klev upp högre i banan sista kvarten.

Karl Söderström

0
Betyg: 2. Långa löpningar av Kalle som fick Mjällby att bli sega. Utbytt i slutet.

John Chibuike

0
Betyg: 3. Alltid spelbar. Sprang i djupet, höll i bollen utan att komma till jättefarliga chanser. Rullade in 2-2 som gav FFF visst hopp. Gjorde ett mål som dömdes bort. Sparkade bollen ur händerna på keepern.

Christoffer Carlsson

0
Betyg: 2. Veteranen i FFF var okej i första halvlek, utan att blixtra till. Tröttnade i andra.

Marcus Mathisen

0
Betyg: 2. Började starkt och var dynamo på mitten. Syntes när han delade ut en hård ekande tackling på Erik Pärsson i 67:e.

Edi Sylisufaj

0
Betyg: 2. Sprang en del på topp, men hade egentligen bara en farlig målchans i första halvleken. Bollen rann förbi till hörna.

Jacob Ericsson

0
Betyg: 3. Stängde sin vänsterkant, kom stundtals med i offensiven också.

Tobias Englund

0
Betyg:3. Banbrytande löpning och påpasslig när han lyckades vicka in 1-0. Viktigt redan i andra minuten löste upp nervknutarna i hemmalaget.