Betygen på FFF-spelarna efter krysset mot Helsingborg

Falkenbergs FF:s möte med Helsingborgs IF slutade 0-0. Här är betygen på FFF-spelarna.

|
Bild: KRISTER ANDERSSON

Viktor Noring

0
Betyg 3. Höll nollan, hade hjälp av ribban och svarade för en kanonräddning i första halvlek. En bra prestation av Noring.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Mahmut Özen

0
Betyg 2. Första starten i allsvenskan sedan förra säsongen. Såg trött ut redan i första halvlek och hade vissa bekymmer med Joseph Ceesay. Men slet och kämpade. En krigarinsats.

Calle Johansson

0
Betyg 3. Vass i duellspelet och hade en cykelsparksundanrensning i första halvlek. Kaptenen var bra mot sin gamla klubb och var självklar i sitt spel.

Grégoire Amiot

0
Betyg 3. Precis som mittbackskollegan Johansson rensade Amiot undan inlägg efter inlägg och dessutom täckte han ett skott i första halvlek som det annars förmodligen hade blivit mål på. Fransmannen har växt i FFF-tröjan sedan han anlände i somras.

Jacob Ericsson

0
Betyg 2. Tillbaka efter att ha varit sjuk i corona. Stack inte ut, men var heller inte dålig. Hygglig match av vänsterbacken innan han kroknade efter drygt 70 minuter..

Kalle Söderström.

0
Betyg 2. Inte Söderströms bästa match, men han var pålitlig. Yttern var inte alltid vän med bollen, fast han hade ett av få avslut som testade HIF-målvakten Ian Pettersson och dessutom fick han stötta Mahmut Özen i försvarsspelet.

Marcus Mathisen

0
Betyg 2. Slarvig i passningsspelet och vågad i sin aktioner på mittplan. Ibland blir det bra, ibland blir det mindre bra. Å andra sidan vann dansken en del boll och han hade ett giftigt avlsut med drygt tio minuter kvar, som gick precis utanför.

Christoffer Carlsson

0
Betyg 2. FFF hade svårt att utnyttja Carlsson till full då mycket tid ägnades åt kamp och slit. Innermittfältaren tog jobbet defensivt och vek inte en tum. Dunkade in en boll mot slutet - det blev avblåst för offside.

Anton Wede

0
Betyg 1. Det stämde inte för Wede mot HIF, varken offensivt eller defensivt. Slarvig i sina passningar och tog inte alltid hemjobbet. Mittfältaren kan betydligt bättre.

Gustaf Nilsson

0
Betyg 2. FFF hade svårt i sitt anfallsspel, men precis som mot IFK Norrköping var Nilsson stark i sitt bollmottagande. Anfallaren kommer dock inte till så många farliga chanser och han behöver ta sig till fler lägen.

Edi Sylisufaj

0
Betyg 2. Är inte alltid så delaktig i spelet och så var även fallet i den här matchen. Var snäppet långsammare än HIF:s snabba backlinje, men hade ett giftigt avslut som gick i stolpen.

Nsima Peter

0
Betyg 2. Byttes in och nätade direkt. Men det blåstes av för offside. Ersättaren till Sylisufaj var en positiv injektion och Peter skapade en del oreda i HIF:s försvar, vilket är ungefär vad som går att begära av en inhoppare.

Tibor Brink Joza

0
Betyg 2. Fick Eklunds förtroende när Jacob Ericsson inte orkade mer. Gjorde sitt jobb defensivt under de sista 20 minuterna.