Betygen på Falkenbergs FF-spelare i den allsvenska premiären

1-1 och en poäng mot topptippade BK Häcken. Mer än hälften av spelarna Falkenbergs FF startelva gjorde ett extra bra avtryck i uppstarten av Allsvenskan 2020.

|
Bild: PELLE BÖRJESSON

Johan Brattberg

0
Betyg: 3. Sattes inte på några större prov i första halvlek. Irandusts skott var rappt och lite dolt, så kan inte lastas för det. Fick sträcka ut i början av andra på ett distansskott och stod för en dubbelräddning kort efter. Stod även i vägen när Gustaf Nilsson hade ett bra läge.

Tobias Karlsson

0
Betyg: 3. Stod på rätt plats och tänkte snabbt när han skarvade in ledningsmålet. Spelade enkelt och chansade inte.

Carl Johansson

0
Betyg: 2. Många närkamper och små brottningsmatcher med Gustaf Nilsson. Höll bra koll på ex-FFF:aren. Tveksamt agerande vid kvitteringsmålet.

Sander van Looy

0
Betyg: 2. Hade vissa problem med Ahmed Yasins snabbhet på kanten. Lyckades inte täcka Irandusts kvitteringsskott. Stod för en mycket viktig brytning på en kontring.

Jacob Ericsson

0
Betyg: 3. Hade en ganska lugn första halvlek då Häcken nästan varje gång försökte komma runt på FFF:s högersida. Visade prov på lugn när Häcken satte hög press.

Kalle Söderström (ut, 88)

0
Betyg: 3. FFF:s bäste spelare i den första halvleken. Lyckades hålla i bollen när andra hade svårt att hitta rätt adress. Bra arbete i defensiven.

John Björkengren

0
Betyg: 3. Täckte stora ytor. Som vanligt ett mycket nyttigt jobb i det tysta.

Marcus Mathisen

0
Betyg: 3. Nära att öppna målskyttet med sitt distansskott. Resolut i närkamperna. Bra frispark som tvingade Peter Abrahamsson till en kvalificerad räddning efter timmen spelad.

Christoffer Carlsson (ut, 76)

0
Betyg: 2. Fördelade ett par fina bollar. Assisterade med en felträff. Tröttnade ju längre matchen led.

John Chibuike (ut, 88)

0
Betyg: 2. Hade inte särskilt mycket att jobba med innan FFF fick lite ordning på det egna spelet. Men anonym under i princip hela den första halvleken. Spelade upp sig efter pausvilan.

Kwame Kizito

0
Betyg: 2. Utgjorde ett hot för Häckens backlinje med sin löpvillighet under den första halvleken. Försvann lite efter paus, men en godkänd debut i seriesammanhang för FFF. Skadade sig efter 65 minuter och bars ut på bår.