Betygen på spelarna i Falkenbergs FF

Falkenbergs FF fick med sig en poäng från matchen på Friends Arena mot AIK efter 1-1, men det borde varit tre. Många av prestationerna var högklassiga i Falkenbergs FF.

|
Bild: PELLE BÖRJESSON

Johan Brattberg

0
Betyg: 4. Vann allt i luften på de fasta situationerna. Motade ett par skott under den första halvleken. Hade en tämligen lugn andra halvlek. Chanslös på målet.

Sander van Looy

0
Betyg: 4. Låg bakom flera bra uppspel. Riktigt stabil bakåt.

Carl Johansson

0
Betyg: 4. Gigant i luften. Gjorde flera avgörande brytningar. Nära att bli målskytt med tio minuter kvar. Snudd på en femma.

Tobias Karlsson

0
Betyg: 4. Bra samspel med sina backkollegor. Stark i luften. Resolut.

Tibor Brink Joza (ut, 76)

0
Betyg: 4. Gick på flera fina offensiva utflykter. Fixade frisparken som Chibuike nästan satte dit. Nära att komma helt ren. Höll ofta rent på sin kant.

Melker Nilsson (ut, 58)

0
Betyg: 3. Bra rörlighet och var ofta ett bra passningsalternativ för backlinjen. Löste flera trånga situationer på ett bra sätt.

John Björkengren

0
Betyg: 4. Vann flera andrabollar, spelade säkert under press.

Tobias Englund

0
Betyg: 4. Evighetsmaskinen sprang, pressade och störde. Hans låga inspel hittade en fri Ademi kort efter pausvilan. Kom runt lite senare och inspelet till Nsima Peter resulterade i en målgivande passning. Störde Sebastian Larsson gång på gång. Nära en femma.

Lorik Ademi (ut, 58)

0
Betyg: 3. Inte vän med bollen alla gånger i första halvlek, men de gånger han fick upp farten var han ett hot. Ytterst nära att ge FFF ledningen i början av andra halvlek, men skottet styrdes via Mets i ribban och ut.

John Chibuike (ut, 76)

0
Betyg: 3. Lyckades hålla i bollen under press och fördelade flera bra bollar. Mattades av innan bytet.

Nsima Peter (ut, 68)

0
Betyg: 4. Vann många närkamper, väldigt nyttig. Målskytt efter 62 minuter. Tvingades kliva av efter smällen av Daniel Granli i ryggen.

Christoffer Carlsson (in, 58)

0
Betyg: 3. Fin framspelning till Sylisufaj som nästan resulterade i ett 2-0-mål.

Marcus Mathisen (in, 58)

0
Betyg: 3. Bra inhopp. Vann flera dueller, täckte stora ytor och nära att bli målskytt på distansskottet som gick via en AIK:are.

Edi Sylisufaj (in, 68)

0
Betyg: 3. Piggt inhopp med bra rörlighet. Nära att utöka ledningen, men skottet gick i burgaveln.