Betygen i matchen mellan Falkenbergs FF och Hammarby IF

Hammarby mot Falkenbergs FF slutade 1-1 i Allsvenskan på Tele 2 Arena. Det fanns flera starka prestationer hos gästerna.

|

HN:s betyg på Falkenbergs FF-spelarna utföll så här:

Bild: KRISTER ANDERSSON

Viktor Noring (ut, 69)

0
Betyg: 2. Plockade ned ett par inlägg under första halvlek. Annars hade Noring en lugn halvlek då hemmalagets skott gick en bra bit utanför målramen. Varnad efter 15 minuter efter att ha fördröjt spelet. Satts inte på några större prov i andra. Tvingades byta i mitten av den andra halvleken.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Sander van Looy

0
Betyg: 2. Spelade klokt i uppspelen under första halvlek. En stabil insats.

Tobias Karlsson

0
Betyg: 2. Stoppade Gustav Ludwigsson i rätt läge och varnades. Höll annars tätt med tillåtna medel.

Carl Johansson

0
Betyg: 3. Nickade och slog undan det mesta som kom in i straffområdet.

Tibor Brink Joza (ut, 53)

0
Betyg: 2. En gedigen insats. Var på rätt sida och höll tätt på sin kant.

Marcus Mathisen (ut, 69)

0
Betyg: 3. Gjorde det svårt för hammarbyarna på mitten tillsammans med Björkengren. Täckte stora ytor, bröt och vann mycket. Varnades, vilket innebär att han är avstängd i söndagens match mot Malmö FF.

John Björkengren

0
Betyg: 3. En gigant på mitten. Vann många dueller, bland annat den som föranledde ledningsmålet. Var i princip överallt.

Tobias Englund

0
Betyg: 3. Täckte stora ytor. Var mycket delaktig i offensiven under de första 45 minuterna. Viktigt defensivt arbete.

Anton Wede

0
Betyg: 2. Målskytt igen. Ettrig både framåt och bakåt. Försvann i den andra halvleken.

Christoffer Carlsson (ut, 76)

0
Betyg: 2. Nära att bli målskytt för tredje matchen i rad. Slet hårt och var nyttig i pressen, men kroknade.

Kalle Söderström (ut, 76)

0
Betyg: 1. Slog en fin macka till ”Stoffe” och fick en hockeyassist till målet. Hade en öppnande passning till Wede i början av andra. Annars var han inte alls vän med bollen.

Jacob Ericsson (in, 53)

0
Betyg: 2. Höll tätt på sin kant. Spelade enkelt och rensade när det krävdes.

Johan Brattberg (in, 69)

0
Betyg: 2. Jätteräddning efter par minuter efter inhoppet på Gustav Ludwigssons friläge. Chanslös på skottet som gick via egen spelare.