Betygen i Falkenbergs match mot Örebro SK

Här är HN-sportens betyg på FFF-spelarna.

ANNONS
|
Bild: KRISTER ANDERSSON

Viktor Noring

0
Betyg: 2. Var ute och hängde tvätt på ett inlägg, nära att kosta FFF ett mål. Agerade konstigt vid Örebros 1-1 mål. Kändes inte som att han spelade med samma självsäkerhet och pondus som i tidigare matcher, gjorde ändå några bra räddningar.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Tibor Joza

0
Betyg: 2. Spelade smart och disciplinerat, är viktig i backlinjen med sin rutin. Räddade en boll på mållinjen i första halvlek. Inblandad i ÖSK:s 1-1 mål, skulle löst situationen bättre.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Sander van Looy

0
Betyg: 2. Hade problem med snabbe Kevin Wright på högerkanten. Såg trött ut och hade inte samma fart som i tidigare matcher, slarvade med passningsspelet.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Tobias Karlsson

0
Betyg: 2. Lite ringrostig i passningsspelet efter några matchers frånvaro. Spelade annars ganska stabilt. Släppte Björndahl i boxen några gånger för mycket.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Tobias Englund

0
Betyg: 2. Spelade som vanligt med mycket energi, ibland bra och ibland dåligt. Gjorde det ofta lite för svårt för sig och slog bort för mycket passningar i farliga lägen.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Karl Söderström

0
Betyg: 2. Var millimeter ifrån att sätta 0-1 redan efter 5 minuter men siktade lite för högt med pannan. Hotade stundtals med sin speed men föll ofta lite för lätt i närkamperna.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Marcus Mathisen

0
Betyg: 3. Som vanligt väldigt stabil och viktig på mitten. Slog assisten till Wedes 0-1 mål. Bra både fram och bakåt.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Johan Björkengren

0
Betyg: 2. Tappade några gånger boll i farliga lägen, hade kunnat resultera i ett ÖSK-mål. Mer inblandad framåt idag än vad han brukar.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Anton Wede

0
Betyg: 3. Låg bakom allt. Gjorde säsongens första mål och slog farliga inlägg. Stod för mycket jobb i det tysta och löpte konstant. Fixade straffen som FFF gjorde 1-2 på.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Edi Sylisufaj (ut, 56)

0
Betyg: 2. Var en bra referenspunkt i FFF:s offensiva spel, bra på att ta emot boll och spela vidare. Inte lika het idag som i tidigare matcher. Byttes ut efter misstänkt skada.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Christoffer Carlsson

0
Betyg: 2. Säker från straffpunkten. Hade tidigare i matchen ett jätteläge att göra 1-2 men spelade istället för att skjuta. Slet och kämpade som vanligt, bättre defensivt än offensivt.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Nsima Peter (in, 56)

0
Betyg: 2. Kom in i precis rätt läge med sin fysik och tyngd. Ett bra inhopp av anfallaren som gjorde livet surt för ÖSK:s backlinje, gav FFF en ny dimension med sin styrka.

LÄS MER: Anfallaren skadad i segerfesten

LÄS MER: Falkenbergs förbannelse äntligen bruten

ANNONS