Betygen i Falkenbergs FF:s allsvenska möte med IFK Göteborg

Edi Sylisufajs nya drömmål och Viktor Norings jätteräddning såg ut att inte räcka till FFF-poäng mot Blåvitt. Men i den 96:e (!) minuten nickade Falkenbergs bäste för kvällen, Carl Johansson, in kvitteringen. Här är HN-sportens spelarbetyg.

|
Bild: KRISTER ANDERSSON

Viktor Noring

0
Betyg: 3. Fin räddning men retur rakt ut som Blåvitts Kharaishvili tog hand om vid första målet. Annars stabil och rånade Göteborg på 2-0 när han stod för en jätteräddning precis innan halvtid.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Sander van Looy

0
Betyg: 2. Lugn och trygg med bollen. Och även i försvarsspelet.

Carl Johansson

0
Betyg: 4. Räddade ängel på mållinjen när Bjärsmyr trodde han nickat in Göteborgs andra för kvällen. I övrigt var han som vanligt där i luftrummet och blockerade blåvita avslut fint ett par gånger. Stor hjälte när han nickade in kvitteringen i 96:e.

Tibor Brink Joza

0
Betyg: 1. Stod för en märklig bakåtpassning som ledde till Göteborgs 2-0-mål. Ett missförstånd mellan honom och Sander van Looy där lagkaptenen nog får ta på sig ansvaret för målet.

Anton Wede (ut 71)

0
Betyg: 2. Hade några fina räder framåt i banan men resulterade inte i mycket. Ändå stabil insats på en relativt ovan wingbackposition.

Marcus Mathisen

0
Betyg: 3. Inledde med ett lite väl tidigt gult efter en ful satsning på Victor Wernersson. Dominerade därefter mittfältet. ”Macke” hittade in i ytan mellan mittfält och backlinje gång på gång.

John Björkengren

0
Betyg: 2. Spelade tryggt, men lite väl tryggt ibland. Borde lyfta blicken framåt fler gånger. Hade chansen att ta yta offensivt men valde att spela hemåt istället.

Tobias Englund (ut 71)

0
Betyg: 2. Pigg på sin vänsterkant. Borde blivit målskytt men Giannis Anestis stod för en jätteräddning när Englund avslutade med fel fot.

Christoffer Carlsson (ut 71)

0
Betyg: 1. Ganska osynlig matchen igenom. Fick springa mycket i försvarsspelet och kändes energilös.

Edi Sylisufaj (ut 77)

0
Betyg: 2. Missade drömläge att kvittera i början av den andra halvleken. Revanscherade sig senare med ett drömmål på volley. Hans fjärde fullträff i årets allsvenska.

John Chibuike

0
Betyg: 1. Slarvade stundtals och hade han bara tittat höger hade han frispelat Anton Wede i slutet av första halvlek. Chibuike valde istället avslut som blockerades.