Real Madrid-legendaren Iker Casillas hyllades av sin förra klubb inför söndagens match mot Villarreal.
Real Madrid-legendaren Iker Casillas hyllades av sin förra klubb inför söndagens match mot Villarreal.

Casillas hyllades när Real Madrid vann

ANNONS
|

I veckan kom nyheten att Iker Casillas hade drabbats av en hjärtinfarkt under ett träningspass med sin klubb Porto.

Den 37-årige målvakten, som har vunnit det mesta en fotbollsspelare kan drömma om – VM och EM för Spanien och ligan och Champions League för Real Madrid – fördes i onsdags akut till sjukhus där han genomgick en operation innan hans tillstånd konstaterades vara stabilt.

Mycket talar för att karriären nu är över för Casillas, som inför söndagens möte mellan Real Madrid och Villarreal hyllades av hemmalaget på Santiago Bernabéu.

ANNONS

Spelarna i "Los Blancos" bar innan avspark t-shirtar med texten "Iker, vi är alla med dig" för att hedra sin gamle trotjänare som tillbringade hela 16 år i klubbens A-lag.

Matchen vann Real Madrid med 3–2 och det står nu mer eller mindre klart att den spanska storklubben slutar trea i La Liga den här säsongen.

Strax där bakom är uppstickaren Getafe nära en sensationell Champions League-plats. Madridklubben vann mot Girona med 2–0 och har därmed tre poäng till godo på Valencia som ligger på femte plats i La Liga. Valencia vann på söndagskvällen med 6–2 mot Huesca, som därmed åker ur högsta serien.

TT

ANNONS