Falkenbergs BTK utklassades av Munkedal

0-4 och bara ett enda set vunnet. Det var ingen tisdag som FBTK-spelarna vill minnas.
– Det har varit struligt inför matchen, säger Robert Ericsson.

ANNONS
|

Det är svårt att ta poäng i Pingisligan när den bäste spelaren inte är på topp. Och det här var ingen bra insats av grekiske Anastasios Riniotis.

– Han fick först inte flyga och satt fast i över ett dygn på flygplatsen. Han kom hit sent igår och var inte förberedd. Det gjorde det tufft för oss, säger Robert Ericsson.

Charlie Widing tog ett set mot förre Falkenbergsspelaren Alexander Franzén, annars kammade hemmalaget noll.

– Charlie gör det jättebra. Alex är en riktigt bra spelare och han pressar honom, sen kommer det lite misstag här och var, säger Ericsson och fortsätter:

ANNONS

– An Shu tappar 10-7 i första set i sin första match. Vinner han det så kan det sluta helt annorlunda. Men det är viktigt för oss att greken går in och vinner matcher, annars är det tufft.

I och med förlusten passeras Falkenberg av just Munkedal i tabellen, fortsatt är det tre poäng ner till Lyckeby på jumboplatsen.

Kommer Riniotis stanna kvar nu med tanke på flygproblemen?

– Inte hela tiden, han har en match i Spanien på lördag men flyger bara ner över dagen. Annars ska han vara kvar och komma väl förberedd till nästa veckas match (retur mot Munkedal). Han kommer vara grymt revanschsugen, det kan jag lova.

ANNONS