Bild: TT
Bild: TT

Bordtennis-VM kommer till Varberg

Nu står det klart att Varberg blir officiell partner till bordtennis-VM i vår.

ANNONS
|

Under 2018 kommer Halmstad att stå värd för bordtennis-VM som anordnas mellan den 29 april och 6 maj. Men det är inte bara Hallands största stad som kommer att synas under världsmästerskapet. Nu står det nämligen klart att Varberg blir officiell partner till bordtennis-VM och kommer att arrangera träningsläger och svenska landslagets träningsmatch. Preliminärt datum för träningslägren i Varberg är 21 - 26 april.

– Nu satsar vi på att skapa ett riktigt proffsigt arrangemang och ge våra gäster det bästa av Varberg. Vi ser också fram emot att stärka banden med föreningslivet genom samarbetet med Varbergs bordtennisklubb, säger Ann-Charlotte Stenkil, ordförande i kommunstyrelsen, i ett pressmeddelande.

ANNONS

Läs också:Halmstad får bordtennis-VM 2018

Som officiell partner kommer Varberg få fem bordtennisbord som ska placeras ut på offentliga inomhusplatser i kommunen. Vilket landslag som Sverige kommer att möta under träningsmatchen i Varberg är än så länge inte klart.

Träningslägret och träningsmatchen arrangeras i samarbete med Varbergs bordtennisklubb, Svenska Bordtennisförbundet, Destination Halmstad och organisationskommittén för VM.

ANNONS