Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Wulff: "Vi är starka på konstgräs"

Sista seriematchen - på konstgräs.…Då talar allt för Varbergs Bois.… – Det vore kul för statistiken om vi kunde behålla vår "inga förluster på konstgräs"-svit när serien summeras, säger Joakim Wulff.

Fotboll: Superettan
Det är Vikingavallens konstgräs och Frej som väntar på måndag kväll. Bois har historiskt sett två kryss och en 5-0-seger mot Täby-laget. Och som sagt på konstgräset trivs man säsongen 2016.
– Vi är starka på konstgräset i år, vilket vi inte varit innan. Det är svårt att säga varför, men vi har väl blivit bättre i vårt eget spel, säger Joakim Wulff.
Ändå ser han Frej som en lurig motståndare.
– Det känns som ett "varannan vecka"-lag. De tar stabila segrar, men ibland förlorar de enkla matcher, även om det kanske inte finns några enkla matcher i Superettan.
Det är 18 poäng kvar att spela om. Bois tänker gå ända in i kaklet. En kvalplats finns runt knuten, men då måste man svara för en mirakelavslutning plus att både ett eller flera resultat måste gå lagets väg.

Hade Sirius slag AFC senast hade sett bättre ut, men vi kan inte göra mer än vinna våra matcher. Man kan säga att vi är med och retas i alla fall, säger Joakim Wulff.
Segern mot Dalkurd på övertid, 3-2, betydde förstås en del.
– Det var starkt att streta tillbaka och vända. Självförtroendet är bra i laget just nu. När vi jobbar hårt och springer för varandra, då kommer poängen.

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här