Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: SUVAD MRKONJIC
Bild: SUVAD MRKONJIC

Varbergs Bois tränare anmäld efter incident med domaren

Joakim Persson var milt sagt missnöjd med domarinsatsen mot Kalmar FF förra måndagen. Nu har Boistränaren också anmälts efter sina hårda ord.
– Jag står för allt jag har sagt, säger Persson.

Efter den oavgjorda matchen mot Kalmar FF förra måndagen hamnade Joakim Persson i en verbal dispyt med domaren Kristoffer Karlsson.

– Jag sa till honom att han borde skämmas och det står jag för idag med, säger Persson vars största missnöje handlade om ett bortdömt mål i första halvlek.

Som ett brev på posten kom sedan en anmälan från domare Kristoffer Karlsson som i sin anmälan beskriver att Persson inte bara gav honom hårda ord utan också hade ett aggressivt beteende.

Att likställa med ett rött kort

Vidare beskriver domare Karlsson att eftersom kontroversen pågick ner mot omklädningsrummen så visades aldrig ett rött kort upp till Persson. Men incidenten är att likställa med ett rött kort.

– Det var flera matcher där saker gick emot oss, straffen mot Helsingborg till exempel. Så Kristoffer Karlsson fick ta emot när droppen rann över. Kanske borde jag klara av att lägga en ispåse på huvudet och ta det kallt men ibland går det inte, säger Persson.

Domen väntas falla innan nästa allsvenska omgång och Persson har skickat in en skriftlig redogörelse för sin syn på det hela.

Läs mer: Så sa Persson efter matchen

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här