Varbergs Bois Martin Pringle tror att träningslägre
Varbergs Bois Martin Pringle tror att träningslägre Bild: KRISTER ANDERSSON

Varbergs Bois tänker åka på träningsläger

Varbergs Bois FC har inga planer på att ställa in sitt träningsläger. - Vi har inte hört något annat så jag förutsätter att vi åker, säger Martin Pringle.

ANNONS
|

Fotbollsklubben Varbergs Bois har på sin hemsida lagt ut en kort text kring coronaviruset där man rekommenderar folk som besökt smittodrabbade områden senaste två veckorna att inte gå på kommande matcher.

I det allsvenska laget tar man till vissa åtgärder som man ser att spelarna förhåller sig till.

- Det är väl minska på att ta varandra i hand och tvätta händerna ordentligt framför allt, säger Martin Pringle.

På måndag är det dags för Bois att åka på träningsläger. Man ska bege sig till Alicante och träna på en anläggning nära en golfbana. Det gäller fortfarande.

- Vi har inte hört något annat så jag förutsätter att vi åker, säger Pringle.

ANNONS

Finns det någon back up-plan?

- Nej, det tror jag inte. Skulle det bli så är det alldeles för kort tid. Det är ju på måndag vi åker. I så fall skulle man planerat det månader i förväg. Vi är inte en förening med jättemycket pengar som kan kasta om och plötsligt åka någon annanstans, säger Martin Pringle och fortsätter:

- Jag skulle tippa utan att veta hundra procent, blir det så stannar vi nog hemma, men som sagt än så länge har vi inte fått några indikationer.

Personligen känner du någon oro för det som händer?

- Inte just nu i alla fall. Jag kan inte göra så mycket åt det utan tittar på nyheter och lyssnar på människor jag har runt omkring mig. Det är det som jag gör.

ANNONS