Varbergs Bois på väg att värva Jean Carlos de Brito

Varbergs Bois är på väg att värva vänsterspringaren Jean Carlos de Brito från Hammarby. Enligt uppgifter till HN är det dock osäkert om när han anländer.

ANNONS
|

Under tisdag kväll kunde Expressen berätta att Varbergs Bois och Hammarby är överens om en övergång för Jean Carlos de Brito. Expressen skriver också att han presenteras innan veckan är slut.

Och enligt uppgifter till HN är klubbar och spelare överens, men att det fortfarande är osäkert om när brassen kan anlända till Sverige.

Manager Joakim Persson säger så här om uppgifterna:

– Som jag sagt innan så är tre spelare mer eller mindre klara. Nu handlar det om pappersarbete, coronatester och att få hit spelarna. Så egentligen är det samma status som för en månad sedan, säger Persson.

ANNONS

Är en av spelarna de Brito?

– Vilka spelare det handlar om tänker jag inte kommentera.

Jean Carlos de Brito kom till Hammarby 2019 som en ersättare för Neto Borges. Men det skulle inte alls bli samma succé för den nye brassen. Totalt har det bara blivit fem matcher i den grönvita tröjan på två säsonger.

2019 var de Brito utlånad till Frej och gjorde elva matcher. Den gångna hösten spelade han med TPS Åbo i finska ligan där det också blev elva matcher och ett mål.

Läs mer: Varbergs Bois värvar meriterad anfallare

ANNONS