Varbergs Bois Hampus Zackrisson skadad på nytt

Han hade missat Varbergs Bois fyra senaste matcher. Men comebacken för Hampus Zackrisson blev en kort och deppig historia. Hampus Zackrisson skadad igen

ANNONS
|

För tre och en halv vecka tvingades Hampus Zackrisson kliva av planen på Varberg Energi Arena i mötet med Djurgårdens IF. Då var det en bristning i baksida lår som var orsaken.

Backen fick nu en plats i Joakim Perssons startelva mot IK Sirius. Zackrisson, som fyllde 26 år i måndags, fick istället för en present, en mental käftsmäll i efterskott redan efter en kvart spelad.

Han blev liggandes och slog näven i gräset. Kroppsspråket visade väldigt tydligt att något var fel.

– Jag tog ett maxlöp hem och känner att det hugger till, sa Hampus Zackrisson om sin vänster baksida och fortsatte:

ANNONS

– Det var lite samma känsla som mot Djurgården. Då var det lite värre. När man inte haft ont på ett bra tag och den känslan kommer tillbaka är det tråkigt.

Han tvingades kasta in handduken och Albert Ejupi ersatte honom. Det var den raka motsatsen till återkomsten som Zackrisson hade hoppats på.

– Det är surt som fan när man klarat alla tester man ska göra, varit igång i upp emot en vecka och kom in i startelvan. Jag trodde det skulle hålla. Men det är svårt att att veta vad det är exakt.

Lider med Daniel Krezic

Nu stundar ett två veckor långt uppehåll.

– Förhoppningsvis hinner man återhämta sig lite mer inför nästa match.

Trots det dystra bakslaget avslutar han positivt.

Det finns dem som har det värre. En baksida är en baksida. Man vet att man kommer tillbaka. Det är värre med Krezic till exempel. Honom lider man med eftersom han missar hela säsongen. Imorgon börjar rehaben. Vi tog tre poäng, det är det viktigaste.

Krönika: Varbergs Bois spelar i Allsvenskan 2021

Läs mer: Gustaf Norlin inledde målskyttet i Varbergs Bois segermatch mot IK Sirius

Betyg: Han var bäst i Varbergs Bois

ANNONS
ANNONS