Varbergs Bois förlorade mot Elfsborg i Allsvenskan

På plan var matchen ganska jämn, men Elfsborg var betydligt vassare när chansen kom. Här är HN:s betyg efter Varbergs Bois förlust i hemmapremiären.

|
Bild: PELLE BÖRJESSON

August Strömberg

0
Betyg: 2. Gjorde en kanonräddning på friläge redan efter några minuter. Hade liksom övriga laget problem med Elfsborgs fasta situationer som levererades på ett ruggigt vasst sätt och till slut blev det också mål.

Joakim Lindner

0
Betyg: 2. Backlinjen hade det jobbigt med Elfsborgs omställningar, men det var inte Lindner som hade det värst.

Jon Birkfeldt

0
Betyg: 2. Egentligen samma som för Lindner, Birkfeldt är dessutom alltid den som försöker väcka laget med både sin röst och sitt spel.

Jean Carlos de Brito

0
Betyg: 1. En oerhört svag insats rakt över av brassen. Kom helt fel på 2-0 och hade väldigt dålig koll på sin spelare. Bjöd på flera lägen med slarviga bolltoucher och misslyckade dribblingar.

Anton Liljenbäck

0
Betyg: 2. Löper, löper och löper. Det går aldrig att klaga på Liljenbäcks arbetsinsats. Däremot går det att klaga på hans inlägg den här dagen. Måste få in bättre bollar i boxen.

Adama Fofana

0
Betyg: 3. Pigg matchen igenom och försökte hitta på saker med sitt driv. Framspelare till Adjeis mål, med högern också.

Robin Tranberg

0
Betyg: 2. Stark i närkampsspelet men hade svårt att få ut något när han väl vunnit duellerna.
Bild: MAGNUS LEJHALL

Albert Ejupi

0
Betyg: 2. Hans lugn behövdes när det ofta blev hafsigt och oordning på plan. Tröttnade rejält i andra halvlek och byttes ut i slutet.

Victor Karlsson

0
Betyg: 2. Slet och sprang i sin första allsvenska start. Men hade problem att hitta rätt med passningar och inlägg.
Bild: KRISTER ANDERSSON

Ryan Moon

0
Betyg: 2. Kanske piggaste hemmaspelare i första halvlek. Både stark i luften och ganska kvick. Försvann sedan helt i andra halvlek och byttes ut.

Robin Simovic

0
Betyg: 2. Bästa insatsen i Boiströjan. Länkspelet funkade mycket bättre än förut. Borde reducerat i början av andra halvlek.