Liam Munther.
Liam Munther. Bild: Krister Andersson

Varbergs Bois förlänger med Liam Munther

Liam Munther kommer fortsätta tillhöra Varbergs Bois.
Talangen har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

ANNONS
|

I fjol fick Liam Munther, 19, mestadels sin speltid i Varbergs Gif. Men talangen debuterade även i allsvenskan. När Varbergs Bois vann med 3-2 mot svenska mästaren Malmö FF gjorde han ett kort inhopp.

Det kommer även att finnas fler chanser till spelminuter i allsvenskan nästkommande säsong. Mittfältaren har skrivit på en kontraktsförlängning över ett år.

– Det känns så klart väldigt bra och roligt att få tillhöra Bois även kommande säsong. Att vi också är en allsvensk klubb får det ju inte heller att kännas direkt sämre, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Däremot lär han inte ha allsvenskan som sin huvudsakliga hemmaarena. Joakim Persson, manager, menar att det lutar mot en utlåning till Tvååker.

ANNONS

– Liam har två års erfarenhet från spel med ”Giffarna” (Varbergs Gif) där han gjort det bra och vi ser något spännande, men det kommer krävas att han tar nästa steg i Tvååker under året och slår sig in i deras startelva. Det är extremt viktigt att våra egna lirare skaffar sig seniormatcher och då är våra samarbetsklubbar extremt viktiga. Förhoppningsvis utvecklas Liam så han kan ta en plats i Bois inom en snar framtid, säger Persson i en kommentar på Varbergs Bois hemsida.

ANNONS