Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Falkenberg FF:s Nsima Peter och Varbergs Bois Albert Ejupi i duell under den allsvenska matchen på Falcon Alkoholfri Arena.
Albert Ejupi var missnöjd med vad hans Varbergs Bois presterade i derbyt mot Falkenebrgs FF. Bild: KRISTER ANDERSSON

Varbergs Bois Albert Ejupi missnöjd efter den svaga insatsen i derbyt

Spelet hackade. Målchanserna missades. Varbergs Bois Albert Ejupi var allt annat än belåten med prestationen mot Falkenbergs FF.

Varbergs Bois kunde tagit ett stort steg mot lagets delmål att nå 30 poäng i Allsvenskan. Men Falkenbergs FF ville annat.

– Det är piss faktiskt. Vi visste att det skulle bli mycket kamp och dueller, men vi är inte alls där idag. Vi gör en jävligt dålig insats, sa en märkbart besviken Albert Ejupi efter derbyförlusten med 0-2 mot Falkenbergs FF.

Gästerna var det spelförande laget under stora delar av den första halvleken. Men målen uteblev. Det var nio matcher och nästan två månader sedan Varbergs Bois senast gick mållöst från en match. Det var på bortaplan mot IFK Norrköping.

– Jag tycker att vi har tre, fyra lägen i första. Men vi missar dem. Och när ett sånt här lag som bara vill brunka, spela långt och lägga mycket fokus på fasta, då kommer målet till slut. Bollen ska bort på deras fasta. Vi är inte först. Vi visste att de söker efter fasta.

Efter paus var det ett svagt Varbergs Bois som aldrig riktigt var nära att kvittera eller reducera.

– Det känns som det dör ut efter 0-2-målet. Vi vet att vi kan skapa lägen, men idag var en sån dag där det inte ville sig, avslutade Albert Ejupi.

Krönika: En taktisk fullträff i derbyt för Falkenbergs FF

Läs mer: Joakim Persson sågade sin egen laguttagning

Läs mer: Axel Norén efter sitt första allsvenska mål

Läs mer: Falkenbergs FF vann derbyt mot Varbergs Bois

Betyg: Falkenbergs FF-spelaren var bäst i Hallandsderbyt

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här