Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Varbergs Bois och Robin Tranberg inkasserade sin första förlust i Allsvenskan efter 1-2 mot IFK Göteborg.  Bild: KRISTER ANDERSSON
Varbergs Bois och Robin Tranberg inkasserade sin första förlust i Allsvenskan efter 1-2 mot IFK Göteborg. Bild: KRISTER ANDERSSON

Robin Tranberg nära att ordna poäng åt Varbergs Bois

Två baklängesmål. Båda i samband med hörnor. Något som Varbergs Bois Robin Tranberg inte var nöjd med.

Varbergs inledde bäst och tog ledningen efter en kvarts spel. Men ju längre tiden gick tog IFK Göteborg över mer och mer.

– Vi springer i hög fart länge och får ingen lugn och ro. Då tryter orken. (Tobias) Sana och (Alhassan) Yusuf är bollskickliga och vi lyckas inte få tag i dem, säger Robin Tranberg, lagkapten i Varbergs Bois.

Robin Tranberg nära att bli målskytt

1-1-målet gjordes av just Tobias Sana efter att Göteborgsspelaren snappat upp en boll i straffområdet. Segermålet kom med fem minuter kvar.

– Vi ska kolla om målen, men de känns otroligt lätt. Det är två bjudningar. Det är ingen som går bort sig, men vi är alldeles för passiva. Då smäller det i de här matcherna. Det ska inte ske, men det gör det, kommenterade Tranberg.

Under matchens gång skapade Varbergs Bois flera fina chanser, men utan att sätta dit ett andra mål för kvällen. Tranberg fick ett gyllene läge på stopptid.

– Jag vet inte hur jag missar målet. Den ska sitta. Daniel (Krezic) kommer i ett jättebra läge och Gurra (Norlin) har också en bra chans. Vi måste göra mål. Det känns jättesurt för jag tycker att vi mestadels stänger till det bra i en jämn match, avslutar Robin Tranberg.

Läs mer: Varberg Bois tappade poängen i slutminuterna

Läs mer: Martin Örtegrens krönika ”Varbergs Bois är ingen vanlig allsvensk nykomling”

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här