Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Konkurrentens tränare sågar Varbergs Bois

Inför premiären i Superettan svingar Värnamos nye tränare Christian Järdler hårt mot Varbergs Bois och menar att laget spelar tråkigt. – Han missade tydligen 2016 om han säger så, säger Bois tränare Jörgen Wålemark.

Det är i lokaltidningen Värnamo Nyheter som Värnamos nye tränare Christian Järdler ger sin syn på sina kommande seriekonkurrenter. I dag hade turen kommit till Varbergs Bois och den förre Ängelholmstränaren är inte nådig i sin kritik av de grönsvarta. 


"Tråkiga Varberg. Det finns många lag som jag tycker det ska gå bra för eftersom att de vill utveckla sin fotboll och spela trevligt. Varberg däremot tycker jag inte har utvecklat sin fotboll överhuvudtaget sedan de gick upp i superettan. I mina ögon spelar de en ganska tråkig fotboll där man egentligen har som mål att få inkast högt upp i planen, kasta in bollen i straffområdet och sedan fajtas om bollen där", säger Järdler till Värnamo Nyheter.


Varbergs Bois tränare Jörgen Wålemark håller inte alls med om kritiken och passar på att ge en egen känga till Christian Järdler som förra säsongen åkte ur Superettan som tränare för Ängelholm. 
– Han är nog ensam om att tycka det i dagsläget, han kan inte inte ha sett mycket av förra säsongen. Christian kunde ha fokuserat lite mer på sitt eget lag under hösten så kanske det hade gått bättre, säger Wålemark.

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här