Joakim Persson räknar med att Selmani försvinner

Trots en avstängning i säsongens sista match vann Varbergs Bois Astrit Selmani den allsvenska poängligan. Nu förväntar sig Joakim Persson en försäljning av anfallsstjärnan.
– Jag skulle tro att det blir en skandinavisk toppklubb för honom, säger Persson.

ANNONS
|

Astrit Selmanis 15 mål och sex assist räckte till slut till en poängligavinst i Allsvenskan. Varbergs Bois-lagkapten har haft en succésäsong och intresset från andra klubbar har inte låtit vänta på sig.

I somras nobbade Bois bland annat ett bud från Hammarby. Nu, när säsongen är färdigspelad, kommer förmodligen en försäljning bli av. I alla fall om man ska tro Joakim Persson.

– Jag skulle misstänka att det tar rejäl fart nu. Det finns bud men vi får se vart det slutar.

Selmanis vilja viktig

Persson berättar att det har kommit in bud från såväl utlandet som allsvenska toppklubbar.

– Det handlar om att Astrit ska ta ett beslut vart han vill. Jag tror att han är mycket klok i sitt val att ta det rätta steget. Jag vet såklart inte men jag skulle tro att det blir en skandinavisk toppklubb för honom.

ANNONS

Vad ska det stå på prislappen för att ni ska acceptera budet?

– Det handlar inte så mycket om att få ut den sista kronan. Prislappen kommer kanske ligga runt det vanliga en svensk klubb kan få. Om det är bud från utlandet kanske det blir lite mer pengar men som sagt: vi vill även lyssna på Astrits önskan.

Läs mer: Betygen på Boisspelarna efter matchen mot Djurgården

Läs mer: Matthews hjärnsläpp förstörde poängchansen

ANNONS