Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Cupmatchen mot Tenhult gav Selmani hans enda minuter i Boiströjan så här långt i tävlingssammanhang.

"Jag är inte här för att sitta på bänken"

Inte en enda minut har det blivit för Liridon Selmani i Superettan. Anfallaren tycker att han borde ha fått chansen.…– De två senaste matcherna har jag trott att jag skulle få komma in, säger Selmani.

Med dryga tio minuter kvar av lördagens match mot Trelleborg small det till i spelarbåset. En besviken Liridon Selmani slog i väggen när han förstod att det inte skulle bli några spelminuter den här gången heller.
– Spelet var ju inte jättebra så jag ville in och spela. Jag blev väldigt besviken, jag har inte fått mina utlovade minuter, säger Selmani. 
Utlovade minuter?
– Utlovade ska jag kanske inte säga, men vi hade pratat om att jag skulle få speltid i de två sista matcherna. Jag är inte här för att sitta på bänken.
Är det frustrerande att inte få spela?
– Självklart, jag har inte fått bevisa vad jag kan. Det känns som att han (tränare Jörgen Wålemark) har bestämt sig. Jag känner att jag kan tillföra något till laget och då blir man självklart besviken.
Flera av de andra Boisspelarna som fått nöta bänk har låneavtal med andra klubbar för att få A-lagsspel, men inte Selmani.
– Det har varit lite snack med division ett-klubbar, men jag är inte intresserad.
Varför då?
– När jag tog steget tillbaka till ettan förra gången gjorde jag det för att komma upp till eliten igen. Jag vill verkligen det här och när jag skrev på för Bois nådde jag det målet. Jag vill bevisa att jag hör hemma i Superettan.
Det blir inget spel i Tvååker då?
– Det kommer inte bli Tvååker, jag vill inte gå ner i division ett. Jag känner att jag är färdig med ettan.
Boisarna har precis startat sin enda semestervecka under sommaren. På måndag börjar man träna igen och Liridon Selmani lär vara en av deltagarna.
– Jag är kvar om de inte kickar mig, avslutar Selmani.

HN har sökt Jörgen Wålemark för en kommentar utan att lyckas.

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här