Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

HN satsar ännu mer på Bois

Hallands Nyheter kan från omgång ett erbjuda läsarna tv-höjdpunkter från alla Varbergs Bois matcher i Allsvenskan.
– En fantastisk nyhet som vi tror kommer uppskattas väldigt mycket av våra läsare, säger HN:s chefredaktör Ulf Niklasson.

Stampen Media, där Hallands Nyheter ingår, har tecknat avtal med Discovery om att kunna visa höjdpunkter efter Varbergs Bois alla allsvenska matcher den här säsongen. Det innebär att cirka en halvtimma efter slutsignal kan ni läsaren gå in på hn.se och få ta del av det allra bästa och mest spännande från Bois match.

– Redan nu har Hallands Nyheter Sveriges bästa Bois-bevakning, hävdar Mikael Martinsson, sportchef på Hallands Nyheter.

– Vi stärker den redan breda bevakningen med flera spännande delar, som höjdpunkter från alla Varbergs Bois matcher. Där kan vi också plocka ut detaljer ur sändningarna och göra annan typ journalistik , säger Mikael Martinsson.

Redan i dag gör Hallands Nyheter i medeltal en artikel om dagen som handlar om Varbergs Bois och vi fortsätter att leverera nyheter, intervjuer, dokument och granskande journalistik, krönikor, och direktrapporteringar från Varbergs Bois alla matcher och spelarbetyg i samband med slutsignalen.

– Att också kunna visa höjdpunkter från samtliga Varbergs Bois matcher är en fantastisk möjlighet som jag är övertygad om kommer att uppskattas och som ligger helt rätt i tiden, säger Hallands Nyheters chefredaktör Ulf Niklasson och fortsätter:

– Allsvenskan och Varberg Bois har ett rejält stort intresse och att nu gå in i serien och säga att vår bevakning kommer att breddas ytterligare känns otroligt roligt. Jag hoppas och tror verkligen detta kommer att uppskattas av våra läsare.

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här