Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Matthew Robert Pyzdrowski har tagit ledigt ett par dagar enligt tränaren Joakim Pesson, och amerikanen vilar också mot HIF. Bild: KRISTER ANDERSSON
Matthew Robert Pyzdrowski har tagit ledigt ett par dagar enligt tränaren Joakim Pesson, och amerikanen vilar också mot HIF. Bild: KRISTER ANDERSSON

Därför vilar Pyzdrowski mot HIF

Det blir många förändringar i Varbergs Bois till matchen mot HIF. Exempelvis vilar målvakten Matt Pyzdrowski. - Han vilar av personliga skäl, säger tränaren Joakim Persson.

Bois amerikanska målvakt, Matt Pyzdrowski, har tagit ledigt i ett par dagar och han spelar heller inte mot sitt förra gäng Helsingborgs IF.

- Han har tagit ledigt i ett par dagar. Vi hoppas att han får ordning och reda på det han ska och han är fit for fight på måndag, säger Joakim Persson och understryker:

- Det är ingen skada. Det handlar om allt annat än fotboll.

På skadelistan sen senaste matchen mot Brage finns Oliver Stanisic och Daniel Krezic.

- Krezic kan bli spelklar till onsdag. Oliver kanske till andra kvalmatchen - om det blir kval.

Dessutom är Joakim Lindner krasslig. Det kan bli upp till sex förändringar i elvan. Det finns en liten chans att slippa kval, men den är mikroskopisk.

- Vi utgår från att åka till Helsingborg och göra en bra prestation och ha ett bra resultat i matchen så länge som möjligt. Vi får se hur de andra matcherna artar sig. Skulle det visa sig att alla bollar studsar vårt håll får vi göra ett litet hela havet stormar sista halvtimmen.

- Det finns väl scenario A, B och C. Vi får hoppas att bollarna trillar in i Falkenberg och Frej, men det kan vara så att Värnamo leder med 3-0 efter en kvart också.

Sista omgången: Jönköping-Norrby, HIF-Varbergs Bois, Gefle-AFC Eskilstuna, Örgryte-Landskrona, Öster-HBK, Falkenberg-Gais, Frej-Värnamo, Brage-Degerfors

Läs mer om Varbergs Bois här

Lär mer om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här