Betygen på spelarna i Varbergs Bois och Falkenbergs FF i derbyt

Falkenbergs FF tog en oerhört viktig seger mot Varbergs Bois med 2-0. Så här skötte sig spelarna i det allsvenska derbyt.

|
Bild: KRISTER ANDERSSON

Viktor Noring

0
Betyg: 2. En väldigt lugn afton för Noring. Gjorde en räddning på Norlins frispark i första, annars bara inlägg som plockades ned.

Axel Norén

0
Betyg: 3. Stod upp bra mot Fofana i löpduellerna. Målskytt i sin andra match i FFF-tröjan.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Carl Johansson

0
Betyg: 2. Hann inte med när Selmani satte fart i första. Annars trygg och stabil.

Gregoire Amiot

0
Betyg: 2. Blandade bra aktioner med att agera osäkert och missa i kommunikationen.

Jacob Ericsson

0
Betyg: 2. Drog på sig ett par onödiga frisparkar. I övrigt följsam i försvarsspelet.

Christoffer Carlsson

0
Betyg: 3. Fin serve till ledningsmålet. Rörlig och var ofta ett passningsalternativ.

John Björkengren

0
Betyg: 3. Bolltappet i uppspelningsfasen efter 14 minuter var nära att bli mycket kostsamt. Spelade upp sig rejält. Vann mycket boll och hittade ofta rätt.

Tobias Englund

0
Betyg: 3. Hårt slit som vanligt från Englund. Nära att utöka ledningen på tilläggstid i första, men Lukic gjorde en vass räddning.

Karl Söderström (ut, 78)

0
Betyg: 4. Uppoffrande spel i defensiven. Anförde FFF när man gick till anfall. Låg bakom 2-0-målet.

Edi Sylisufaj (ut, 87)

0
Betyg: 2. Bra samspel med Peter, men fick inte själv ut så mycket i offensiven. Slet hårt i defensiven.

Nsima Peter

0
Betyg: 3. Borde gett FFF ledningen efter fyra minuter. Vann dueller, höll i bollen och fick revanschera sig i andra halvlek när han satte sitt andra mål för säsongen.

Stojan Lukic

0
Betyg: 2. Inte mycket att göra på den välriktade nicken från Norén. Fantastisk räddning på Tobias Englunds skott som gick mot första krysset precis innan halvtidsvilan. Chanslös på FFF:s tvåa.

Joakim Lindner (ut, 79)

0
Betyg: 2. Vann en del i luften. Men såg ofta osäker ut och hade svårt i markeringsspelet.

Jon Birkfeldt

0
Betyg: 2. Lite passivt försvarsspel vid 1-0-målet när han förlorade duellen med Norén. Stod för ett par rejäla brytningar.

Keanin Ayer

0
Betyg: 2. Bra fart på högerkanten i båda riktningarna.

Adama Fofana

0
Betyg: 2. Slickade linjen när Bois gick till anfall och kom till flera inspel under de första 45 minuterna. Försvann nästan helt i andra.

Albert Ejupi (ut, 79)

0
Betyg: 3. Vann i princip allt på mitten, både i luften och på marken och fördelade spelet.

Albin Winbo (ut, 66)

0
Betyg: 2. Låg position och hittade rätt med de flesta passningarna. Men försvann i andra halvlek. Varnad.

Gustaf Norlin (ut, 79)

0
Betyg: 2. Bra bollvinst mot Björkengren och skapade läget efter 14 minuter. Hyfsad frispark, som Noring klarade ganska enkelt. Blev osynlig efter paus.

Robin Book

0
Betyg: 2. Glimtade till ibland, men var å andra sidan osynlig under andra delar av matchen.

Astrit Selmani

0
Betyg: 2. Låg bakom en av Bois farligheter i första. Jagade och jagade, men fick annars inte ut så mycket.

Junes Barny (ut, 79)

0
Betyg: 2. Agerade osjälviskt när Bois vann boll på offensiv planhalva. Borde gått på eget avslut. Aktiv och låg bakom en del i Bois offensiv.