Betygen på Varbergs Bois-spelarna i matchen mot Helsingborgs IF

Varbergs Bois drog på sig en otippad förlust mot Helsingborgs IF på måndagskvällen. Här är Hallands Nyheters betyg på spelarna i Bois.

|
Bild: PELLE BÖRJESSON

August Strömberg

0
Betyg: 3. Monsterräddning vid matchens dittills farligaste HIF-chans efter drygt 24 spelade. Räddade dessutom returen. Släpper tyvärr in tre mål, men som inte kan skyllas på honom.
Bild: KRISTER ANDERSSON

Gideon Mensah

0
Betyg: 2. Orsakade straffen, om än en billig sådan, som ledde till underläge i paus. Orsakade dessutom ytterligare farlig frispark 25-30 meter från mål efter 60 spelade. Annars bra brytningar. Utbytt efter drygt 60 spelade minuter.

Jon Birkfeldt

0
Betyg: 2. Gör en del bra brytningar. Behöver synas mer.

Joakim Lindner

0
Betyg: 2. Välbehövlig block av ett inspel som kunde fått förödande konsekvenser första fem. Hjälpte uppenbarligen inte resultatet. Dessutom gult kort.

Hampus Zackrisson

0
Betyg: 3. Flera starka insatser i försvaret. Gör en riktigt bra första halvlek.

Luke Le Roux

0
Betyg: 2. Försök till avslut när Bois jagade kvittering i början av halva. Tyvärr högt över. Utbytt i 85:e minuten.

Robin Book

0
Betyg: 2. Book kan mycket mer, och behövs också mer. Jämfört med tidigare insatser var det här blekt. Utbytt i 85:e minuten.

Junes Barny

0
Betyg: 3. Involverad i 1-0-målet. Stod för oerhört mycket spel som ledde in i straffområde.

Gustaf Norlin

0
Betyg: 3. Tar Bois till en 1-0-ledning redan efter 11 minuter. En av de få som faktiskt ger Bois något konkret i den här matchen.

Astrit Selmani

0
Betyg: 2. Verkar ha vässat formen en aning jämfört med matcherna mot Mjällby och FFF. Men en nyckelspelare som Selmani behöver göra mer i en sådan här match.

Tashreeq Matthews

0
Betyg: 2. Otroligt snygg brytning i första skedet av matchen. Men orsakade några onödiga frisparkar som gav HIF syre. Utbytt efter drygt 60 spelade minuter.

Keanin Ayer

0
Betyg: 3. Visade sig med en gång efter bytet. Snyggt inlägg, som tyvärr inte riktigt nådde Norlin. Bra avslut efter 79 minuter som blev fördel hörna (utan resultat).

Albert Ejupi

0
Betyg: 2. Kom in efter drygt 60 minuter. Men kunde inte göra så mycket i ett stressat Bois.