Betygen i Varbergs Bois allsvenska möte med AIK

Varbergs Bois fick återigen en straff i slutminuterna. Återigen förvaltade lagkapten Astrit Selmani den väl. Matchen mot AIK i Allsvenskan slutade 2-2. Här är HN-sportens betyg mot Boisarna.

|
.
Bild: KRISTER ANDERSSON

Stojan Lukic

0
Betyg: 1. Stod för en jättetavla som ledde till AIK ledningsmål. Missbedömde en längre boll och Henok Goitom kunde rulla in 0-1.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Joakim Lindner (ut, 22)

0
Betyg: 2. Utbytt med vad som såg ut att vara en knäskada i mitten av första halvlek.

Jon Birkfeldt

0
Betyg: 3. Alltid där när bollen kom in i straffområdet. Ett par viktiga brytningar i andra halvlek.

Hampus Zackrisson

0
Betyg: 3. Bois drog mycket nytta av hans långa inkast. Gjorde sitt första mål i Bois-tröjan - och i sin sju år långa seniorkarriär - när han bredsidade in 1-1 i första halvlek.

Keanin Ayer

0
Betyg: 2. Hade domare Fredrik Klitte med sig när han fällde Eric Kahl i straffområdet. Borde, av reprisbilderna att döma, varit straff men ingen signal. Ayers fina högerfot var viktig på fasta situationerna - sydafrikanen slog hörnan till Zackrissons mål.

Albert Ejupi (ut, 68)

0
Betyg: 2. Som vanligt viktig på innermittfältet. Tröttnade av på slutet och blev utbytt.

Erion Sadiku (ut, 85)

0
Betyg: 3. Var ungefär 10 centimeter ifrån att kröna sin blott andra allsvenska start med ett drömmål redan efter fem minuter. Volleyn gick i stolpen. I övrigt hur stabil som helst. Urstark 18-åring.

Adama Fofana (ut, 68)

0
Betyg: 2. Slarvade inledningsvis men kom in i matchen mer och mer.

Daniel Krezic (ut, 68)

0
Betyg: 2. Tillbaka efter skada. Syntes inte jättemycket men gjorde det bra när han väl fick bollen.

Astrit Selmani

0
Betyg: 4. Tokig på Matthews när denne valde avslut istället för passning i en vass kontring. I övrigt var lagkaptenen otroligt viktig med sin styrka där uppe. Skickade upp Robin Tihi på läktaren med en tunnel i slutet av matchen. Fixade straffen i slutminuterna och rullade in slutresultatet 2-2.