Örebros Johan Mårtensson och Varbergs Alexander Johansson under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Örebro och Varberg. Bild: JOHAN BERNSTRÖM

Betygen efter Varbergs Bois match mot Örebro

Matchen är slut. Så här fördelades betygen i Varbergs Bois lag som mötte Örebro.

|
Bild: KRISTER ANDERSSON

Stojan Lukic

0
Betyg 2: Helt sysslolös i första halvlek. Chanslös på målet.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Joakim Lindner

0
Betyg: 2. Kändes trygg i sitt spel. Aningen felplacerad vid Örebros 1-0. Men det inlägget är svårt att försvara sig emot.

Jon Birkfeldt

0
Betyg 2: Som vanligt lugn och trygg i positionsspelet. Nickar bort mycket.

Hampus Zachrisson

0
Betyg 2: Hade det tufft mot Jack Lahne på kanten men löste det bra. Såg ut att mattas lite i andra och blev utbytt.

Anton Liljenbäck

0
Betyg 2: Kan tyckas lite seg i steget ibland. Varnad vid ett sådant tillfälle. Otacksam roll på kanten.

Luke Le Roux

0
Betyg 2: Bra kontroll på bollen. Hans svepande crosspassningar är härliga att se. Men kunde spela mer framåt i banan.

Albert Ejupi

0
Betyg 2: Det går lite långsamt ibland i vändningarna. Hade svårt att hitta in i matchen. Ut 70.

Adama Fofana

0
Betyg 2: Hade svårt att komma till offensivt. Spelade med lite mindre marginaler än i tidigare matcher och det höll på att straffa sig. Ut 70.

Robin Tranberg

0
Betyg 2: Borde avslutat bättre på chansen i första halvlek. Är nyttig och hittar ytor på ett bra sätt och är spelbar hela tiden.

Alexander Johansson

0
Betyg 2: Brände sin jättechans i första halvlek. Väldigt bra precision på frisparkar och och hörnor från högerkanten. Nästan osynlig i andra.

Gustaf Norlin

0
Betyg 2: Kom inte till alls i första halvlek. Trampade igång i andra men hade svårt att skapa något framåt.