Betyg i Varbergs Bois mot IFK Göteborg i Allsvenskan

Den första historiska hemmamatchen i Allsvenskan för Varbergs Bois slutade med 1-2-förlust IFK Göteborg. En spelare hos den allsvenska nykomlingen stod ur mängden.

ANNONS
|
Bild: KRISTER ANDERSSON

Stojan Lukic

0
Betyg: 2. Stod för ett par hyfsade räddningar i första halvlek. Lite skymd vid kvitteringsmålet som var välplacerat i krysset. Hade det ganska lugnt i den andra halvleken, men hann inte med skottet från Paka som innebar förlust.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Hampus Zackrisson (ut, 90)

0
Betyg: 2. Gästerna hittade ett par gånger mellan ”Zacke” och Birkfeldt i första. Spelade upp sig.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Jon Birkfeldt

0
Betyg: 2. Likt de andra i backlinjen hade han det svettigt vid vissa tillfällen.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Joakim Lindner

0
Betyg: 2. Bra frispark efter 21 minuter,. Tvingade Anestis till en kvalificerad räddning. Hade vissa problem med att Aiesh.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Daniel Krezic (ut, 82)

0
Betyg: 2. Bra fart i offensiven hos yttern i början, mattades dock av. Kom fri från halva plan, men fick inte till avslutet när Toko flåsade honom i nacken. Fick ett nytt jätteläge med kvarten kvar, men sköt högt över. Borde satt något av dem.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Albin Winbo (ut, 45)

0
Betyg: 3. Väldigt trygg och lugn med bollen, även när motståndare nafsade i bakhasorna på honom.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Albert Ejupi (ut, 71)

0
Betyg: 2. Vann många dueller, men hann inte alltid med. Var en av Boisarna som drog på sig ett gult kort. Tröttnade efter paus.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Anton Liljenbäck

0
Betyg: 3. Ett evigt springande på wing-backen i båda riktningar. Stod ofta i vägen när Blåvitt försökte komma runt honom.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Gustaf Norlin

0
Betyg: 4. Ständigt hot för Blåvitts backlinje. Slog inspelet mot Alibek Aliev som resulterade i Kristopher Da Gracas självmål efter kvarten spelad. Var nära både på frispark och ett volleyskott att ge Bois ledningen i andra. Viktig i det defensiva arbetet också.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Robin Tranberg

0
Betyg: 3. Spelade tufft och på gränsen. Skapade inga direkta vänner i IFK Göteborg. Nyttig. När att kvittera i slutminuten, men nicken gick tätt över.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Alibek Aliev (ut, 71)

0
Betyg: 2. Axlade Selmanis roll i att vara jobbig och pressa högt väl inledningsvis. Nära att att bli utvisad rött kort efter en sen tackling. Var väldigt anonym innan han blev utbytt.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Luke Le Roux (in, 45)

0
Betyg: 1. Kom inte alls in i spelet. Varnad.
ANNONS