230403 Varberg jublar med Varbergs Assad Al Hamlawi efter 2-2 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Mjällby och Varberg den 3 april 2023 i Hällevik. Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN / COP 214 / MH0107
230403 Varberg jublar med Varbergs Assad Al Hamlawi efter 2-2 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Mjällby och Varberg den 3 april 2023 i Hällevik. Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN / COP 214 / MH0107 Bild: MAGNUS LEJHALL

Assad Al Hamlawi sugen på startplats mot Elfsborg efter blixtmålet

Han behövde inte mer än 18 sekunder för att näta mot Mjällby. Efter nytt personligt rekord vill Assad Al Hamlawi nu starta hemma mot Elfsborg.
– Definitivt, säger Varbergs Bois-anfallaren.

ANNONS
|

Assad Al Hamlawi, nyförvärvet från Helsingborg, var sjuk under förra veckan och började på bänken borta mot Mjällby.

– Jag var lite sjuk här och där tyvärr. Inget man kan hjälpa. Det händer alla. Jag såg bara till att vara frisk till matchen för att kunna hjälpa laget så mycket jag kan och peppa allihopa, säger Varbergs Bois-anfallaren.

Han kom in i den 65:e minuten och bollen hann bara vara i spel i 18 sekunder innan han kvitterade till 2–2 på Strandvallen.

– Bollen kom ut i en andravåg efter ett inkast och så blev det ett inlägg. Sen damp bollen ner där (framför mål). Då tänkte jag bara: ”Den här ska gå in”. Tar bollen, hittar ytan och smäller dit bollen vid första stolpen för jag såg att de flyttade sig. Det var öppet där. Det var bara instinkt.

ANNONS

Hur skönt var det att se bollen gå in?

– Det var väldigt skönt. Speciellt när man kvitterar. Det var det bästa.

Snabbaste målet efter ett inhopp för dig?

– Det är det definitivt.

Han var inte helt nöjd med sitt inhopp.

– Jag tycker att jag gjorde det relativt okej. Kanske kunde jobbat hem lite mer, men det är nånting man tänker på efter såklart. Det kändes lite annorlunda på matchen.

Sugen på att starta mot Elfsborg?

– Definitivt.

LÄS MER:Se höjdpunkterna mellan Varbergs Bois och Mjällby i Allsvenskan

LÄS MER:Betygen i Varbergs Bois efter premiären mot Mjällby AIF

LÄS MER:Varbergs Bois hämtade upp till oavgjort mot Mjällby AIF

LÄS MER:Följ Varbergs Bois seriepremiär i Allsvenskan mot Mjällby

ANNONS