Adama Fofana blir kvar i Varbergs Bois

Sedan flera veckor tillbaka har alla väntat på att Adama Fofana ska bli klar för IFK Norrköping. Men nu kan Hallands Nyheter avslöja att förhandlingarna har brutit samman.

ANNONS
|

Det har gått över två veckor sedan Hallands Nyheter kunde berätta att Varbergs Bois var i förhandling med IFK Norrköping om Adama Fofana. Klubbarna kom sedan överens omgående och Expressen hävdade att allting var klart för en flytt.

Så var dock inte fallet.

Adama Fofana och IFK Norrköping förhandlade länge utan att komma överens och nu är förhandlingarna nedlagda.

– Jag vet inte riktigt vad som har hänt men ”deal is off”. Vill de fortfarande ha honom blir det en ny förhandling med oss först, säger manager Joakim Persson och fortsätter:

– Någonstans är det ju så att ju längre tid det tar ju dyrare blir det. När han försvinner måste vi hitta en ersättare och det är inte som att gå på Coop direkt. Sen är det ett störande moment också, Adama var inställd på en flytt och nu blir han kvar.

ANNONS

Joakim Persson utesluter dock inte att förhandlingen kan komma att tas upp på nytt.

– Jag tror att den kan återupptas, men inte förrän Norrköping vet vem det är som styr, säger Persson och syftar på den infekterade striden om ordförandeposten i föreningen.

Läs mer: Se höjdpunkterna från derbyt mot FFF i lördags

ANNONS