Seger för SAIK mot Bollnäs i spännande match

SAIK tog greppet om bortamatchen mot Bollnäs i Elitserien herr i första halvlek, och ledde med 3-0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Bollnäs räckte laget inte ända fram, och SAIK vann med 5-3.

|
SAIK
5

SAIK hade greppet om matchen redan från början. Laget gick upp till 3–0 innan Bollnäs gjorde sitt första mål.

Målskyttarna som fixade segern för SAIK var Albin Bjerkegren, Hannes Edlund, Linus Forslund, Jesper Jansson och Oscar Stadin, medan målen för Bollnäs gjordes av Samuli Helavuori 2 och Patrik Nilsson.

Med två omgångar kvar är Bollnäs på tolfte plats i tabellen, medan SAIK är på tredje plats.

I nästa match möter Bollnäs Vänersborg hemma och SAIK möter Frillesås borta. Båda matcherna spelas fredag 19 februari 19.00.