Jesper Gunnarsson i Sunväras dräkt 2017.
Jesper Gunnarsson i Sunväras dräkt 2017. Bild: KRISTER ANDERSSON

Frillesås lånar målvakt från grannklubben Sunvära

Olyckan var framme på träning för Frillesås målvakt Simon Staaf. Nu lånas Jesper Gunnarsson in, från Sunvära och Varbergs Gif.
– Han såg riktigt spännande ut på sin första träning, säger spelande tränare Mattias Johansson.

ANNONS
|

I måndags skadade Simon Staaf ett knä på träning. Det mesta talar för att det var en gammal meniskskada som slogs upp igen och i så fall är resten av säsongen i fara.

– Vad jag vet så brukar det vara åtminstone fyra veckors rehabilitering, men det är så klart svårt att säga. Även om serien är förlängd är det nästan hela serien som ryker i så fall, säger Mattias Johansson.

Målvakter är också ganska svårt att få in enligt Johansson då de flesta lag bara har två målvakter. Men under Allsvenskan spelas ingen bandy och det är också där Frillesås har fyndat.

ANNONS

Jesper Gunnarsson lånas in från Sunvära. Och Varbergs Gif där Gunnarsson spelar fotboll i division två.

– Han kommer åtminstone förstärka oss ett tag. Just nu har Gif ingen verksamhet igång men kommer vi till den punkten hoppas jag att vi kan hitta en lösning, säger Johansson och fortsätter:

– Vi har varit i kontakt med Jesper tidigare men då valde han fotbollen. Vi är glada att han är här nu och det är inte omöjligt att han gör någon match i Elitserien.

Inte spelklar mot Bollnäs

Till dagens match mot Bollnäs är Gunnarsson dock inte spelklar. Christian Axelsson är ende målvakt med upp till Hälsingland.

Vad händer om han skadar sig?

– Vi har ju faktiskt vår lagledare Marcus Blickander som fått stå på en del träningar, han är inte helt talanglös i alla fall, skrattar Johansson.

Läs mer: Tappad ledning och ilska mot Vänersborg

ANNONS