Fredrik Brandin efter det galna slutet: ”Vi får rannsaka oss själva”

Fyra nya mål i på Fredrik Brandins konto. Men poängen för laget uteblev helt. - Det är en av de surare förlusterna när vi har kryss och det är 30 sekunder kvar, säger Fredrik Brandin.

ANNONS
|

Det var förstås stor besvikelse i Frillesås BK:s gäng efter 6-7-förlusten mot Vetlanda.

– Vi är inte alls med i defensiven i första halvlek. De är sjukt snabba i sina omställningar. Det är speciellt att spela borta mot Vetlanda. Det går fort så in i bänken. Sen får vi en taskig start på andra men försvarar oss bra och får ett par mål på dem.

Brandin själv stod för 6-6. Hans fjärde kasse i matchen när FBK hämtade upp fyra mål.

– Ju fler mål vi gör desto darrigare blir de. Det hade vi också blivit. Det är så man fungerar. Vi har momentum. Men det sista som händer, att vi går bort oss i ett anfall och de får kontra. Där får vi ta det lite lugnt, säger Fredrik Brandin och fortsätter:

ANNONS

– Det var väl inte en av våra bättre matcher, men vi tar oss ändå tillbaka, som vi gjort hela tiden efter jul, och vi tror på det. Sen får vi rannsaka oss själva.

Frillesås avslutar säsongen med två tuffa matcher: mot Sandviken på fredag hemma på Sjöaremossen. I sista omgången ställs man sedan mot Villa Lidköping på bortais. Rekordjakten lever i allra högsta grad menar FBK-stjärnan.

– Vi är starka hemma och det är klart att vi siktar på minst en pinne på fredag. Vi spelade så bra mot Saik borta och det goet vi har i laget så finns det en riktigt bra chans. De kommer med sitt spel, men vi har så pass bra självförtroende. Det är inte långt ifrån att det är 50-50.

ANNONS