Christoffer Trysberg lånas ut från Mölndals bandy och gör tillfällig comeback i Frillesås BK.
Christoffer Trysberg lånas ut från Mölndals bandy och gör tillfällig comeback i Frillesås BK. Bild: Eva-Lena Johnsson

Christoffer Trysberg återvänder till Frillesås BK – på lån

Division 1-serierna är pausade. Då får Frillesås hjälp från Mölndals bandy och Christoffer Trysberg lånas ut inför tuffa spelschemat.

ANNONS
|

Totalt tio matcher och sju träningar har tryckt sig in i Frillesås spelschema innan nyårsafton. Nu står det klart att laget får förstärkning inför den tuffa perioden framöver. Det är mittfältaren Christoffer Trysberg som gör tillfällig comeback.

– Det ska bli jäkligt kul faktiskt. Jag känner de flesta gubbarna där sedan innan och har kört lite på försäsongen med dem också, säger han.

Trysberg spelade i Frillesås under säsongerna 2017-18 och 2018-19, men håller nu till i Mölndals bandy i Division 1. Ett samarbete gällande mittfältaren har även tidigare varit på tal.

– Innan säsongen var tanken att jag skulle köra lite med båda. Men när det blev som det blev kändes det här väldigt bra. Matte ringde med den här lösningen och det var jag inte långsam att tacka ja till.

ANNONS

Vad kan du tillföra i laget?

– Min spelskicklighet och min spelförståelse, tillsammans med fart. När jag har bra spelare runt mig så blir jag ännu bättre, säger Christoffer Trysberg.

Det är ännu oklart när Mölndalslånet kan vara matchklar, men enligt Trysberg skrevs alla papper på under söndagen.

Läs mer: Jägarvilarekordet nyttigt när Frillesås går in i NHL-tempo

ANNONS