Elfsborgs Lasse Nilsson gjorde mål i sin sista match för Elfsborg och hyllades av hemmapubliken.

Anfallare i centrum i Borås

Lasse Nilsson blev målskytt i sin sista match för Elfsborg. Kalle Holmberg delade segern i skytteligan. Två anfallare var i centrum när Elfsborg och Norrköping spelade 3–3.

|

Norrköping har inte vunnit i Borås sedan 1997. Det gick inte den här gången heller.

"Peking" fick i alla fall en poäng sedan tvåmålsskytten David Moberg Karlsson kvitterat i 87:e minuten.

Elfsborg och Norrköping hade inte mycket mer än äran att spela för och det märktes på försvarsspelet i den svängiga matchen. Logiskt nog hamnade två anfallare i centrum:

+ Lasse Nilsson

Elfsborg fick straff i 83:e minuten. Fram klev Lasse Nilson och satte 3–2 – i sin sista match för klubben.

+ Kalle Holmberg

Holmberg gjorde 2–1 för Norrköping i 72:a minuten. Det innebar att han kom upp i totalt 14 mål och delade skytteligasegern med Djurgårdens Magnus Ericsson.

- Självklart är det kul att göra mål och vara där uppe i toppen, sade Holmberg till C More.

Norrköping blev sexa i allsvenskan och Elfsborg slutade åtta.