Stafsinge IF vann målrik match mot Klippan förenade FF
Stafsinge IF vann målrik match mot Klippan förenade FF Bild: SEBASTIAN LAMOTTE

Stafsinge IF vann målrik match mot Klippan förenade FF

Många mål blev det när Stafsinge mötte Klippan på bortaplan. Stafsinge tog till slut hem segern – på tilläggstid.

ANNONS
|

Stafsinge IF låg under med 3-4 i paus när de mötte Klippan förenade FF borta på lördagen.

– Det är vår sämsta insats i år, absolut. Det är inget bra lag vi möter. Vi ger bort mål kors och tvärs i första halvlek utan att de behöver göra något bra egentligen. Det är verkligen ingen bra halvlek, säger tränare Andreé Johansson.

Trots underläge kunde laget ändå känna att de fortfarande var med i matchen, och att de hade något att bygga vidare på i paus. Men det blev en tuff start även på andra halvlek.

– Vi slår bort en frispark, de ställer om och de sätter 4-2. Det kändes tungt. Men vi kände samtidigt att vi fortfarande hade möjlighet.

ANNONS

Gjorde vinnande målet på tilläggstid

Kort därefter lyckades Stafsinge reducera när Simon Andersson hittade rätt i krysset. I 85:e minuten var kvitteringen en faktum när Gustav Karlsson nickade in 4-4 på en hörna.

– Sedan var de tvungna att gå framåt, så det var två lag med mycket folk uppe i anfall. Men vi får in 5-4 i 95:e så det var jäkligt gött att få med sig en vinst.

Men Andreé Johansson är inte nöjd, trots segern på tilläggstid.

– Med dagens prestation kanske vi inte borde vunnit.

Vad gjorde ni i dag för att hamna i det läget?

– Vi gick ut med för dålig inställning helt enkelt. Vi var inte vakna, inte villiga att göra det där lilla extra. Vi var inte påkopplade från start, säger Andreé Johansson.

ANNONS