Mikaela Åhlin-Kottulinsky satsar vidare i STCC. Arkivbild.
Mikaela Åhlin-Kottulinsky satsar vidare i STCC. Arkivbild.

Åhlin-Kottulinsky kör vidare i STCC

Mikaela Åhlin-Kottulinsky vann som första kvinnliga förare ett STCC-race. Det var förra året. Nu är det klart att hon förlänger kontraktet med PWR Racing och satsar mot en ny säsong i mästerskapet.

ANNONS
|

"Jag är väldigt glad över det fortsatta förtroendet både från PWR och teamets partners. Förra säsongen var en av de bästa, om inte den bästa, i min karriär. Både personligt och resultatmässigt. Jag hittade tillbaka till min glädje för racing, mycket tack vare PWR och den atmosfär som finns inom teamet. Jag ser verkligen fram emot en ny säsong i STCC", säger Åhlin-Kottulinsky i ett pressmeddelande.

Hon är dessutom uttagen i det svenska racinglandslaget, som enda kvinna.

"Det är både kul och motiverande att få vara en del av det svenska landslaget. Speciellt med tanke på hur pass många talanger som finns inom svensk motorsport just nu. Sen hoppas jag verkligen att kunna inspirera fler tjejer att börja med motorsport, men kanske framförallt att fortsätta fightas med killarna högre upp i åldrarna. Inom en snar framtid ser jag gärna att jag har sällskap av många snabba tjejer både på banan och i landslaget", säger Mikaela Åhlin-Kottulinsky.

ANNONS

STCC inleds på Ring Knutstorp den 4 maj.

TT

ANNONS