Livets gångMatav TT, Mia GahneEn resa bland världens äggrätterÄggen varar ända fram till påska. Det får vi i alla fall hoppas. I dag bjuder jag på lite inspiration till nya äggrätter.
Livets gångMatav Mia GahneCrunch och stuns med valnötterVälj valnötter. Knapriga, nyttiga och rackarns goda. Lika användbara i mat som bak.
Livets gångMatav Mia GahneMustigt och smakrikt med ölÖl passar inte bara i glasen. Testa öl i maten. En flytande krydda som ger det där berömda lilla extra.
Livets gångMatav Mia GahneCurry för veganer och alla andraVad lagar man till en vegan? Varför inte en värmande currygryta?
Livets gångMatav TTEtt matpaket fyllt med smakerFilodeg är en fiffig lösning. Frasigt, mångsidigt och fuskvänligt. Som gjort för spännande paket och festliga fyllningar.
Livets gångMatav Mia GahneFulladdade smakrika mackorMackor är inte mat, säger mamma. Men ibland har till och med mammor fel.
Livets gångMatav Mia GahneRadarpar som briljerar med husmanskostPontus Frithiof och Tor Stålhandske förenas av en kärlek till husmanskosten.
Livets gångMatav Mia GahneFyllda pastarör med härliga smakerCannelloni betyder ungefär ”stora blåsrör” på italienska, och numera handlar det oftast om färdigköpta rör som du kan fylla med vadhelst smaklökarna suktar efter.
Livets gångMatav Mia GahneUnna dig något krispigt att ätaNågon gång ibland kan man väl få unna sig något härligt knaprigt och lite småsalt direkt från frityrpannan?
Livets gångMatav Mia GahneRisrätter är alltid rättStekta risrätter kan vara förbluffande gott och är ett bra sätt att ta vara på rester.