"Vi ville inte missa den här chansen"

Mattkedjan Rugstore lämnar Gallerian och flyttar till nya handelscentrumet Lugnetrondellen.

ANNONS
|

Christian Mehrens, vd på Rugstore, anser att flytten från Gallerian är nödvändig för att företaget ska nå sin fulla potential.

– En matthandlare behöver ha lite större ytor och lokalen i Lugnetrondellen, totalt 510 kvadratmeter, ger oss jättemöjligheter.

– Sen blir det mycket mer tillgängligt för våra kunder, vilket är bra då mattor är tunga att bära. Det går att parkera precis utanför den nya butiken.

– Ett stort plus är också att vi får grannar som Biltema och Jula, två väldigt populära kedjor. Vi ville inte missa chansen att hamna i det här handelscentrumet.

Rugstore har haft sin butik i Gallerian i två, en del tror att det är längre, men tidigare låg det en annan mattbutik i lokalen.

ANNONS

Den 1 oktober öppnar Rugstore sin nya butik i Lugnetrondellen.

Kristian Höglind, affärsutvecklare Aspelin Ramm Fastigheter, har fortfarande en hel del lokaler att hyra ut i Lugnetrondellen som öppnar till hösten.

– Nu håller jag på med två lokaler på över 2000 kvadratmeter där jag väntar svar i veckan. Det är fortfarande ett stort intresse och många stora kedjor har länge tittat i Varberg, men inte fått till del.

Vad vill du mer ha för typ av butiker i handelscentrumet?

– Vi tittar på sport, elektronik, möbler och heminredning. En sportkedja skulle fungera bra i det här området, säger Kristian Höglind.

ANNONS