Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dricksvattnet började också att ta slut hos vissa butiker på onsdagskvällen. Bild: Annika Augustsson
Dricksvattnet började också att ta slut hos vissa butiker på onsdagskvällen. Bild: Annika Augustsson

Vattnet har tagit slut hos massor av människor

Under onsdagskvällen började vattnet sina i allt fler kranar runt om i Varberg. Och i butikerna började folk att bunkra vatten.

En vattenläcka har drabbat Varberg och medans Vivab arbetar med att åtgärda problemet så började vattnet under onsdagskvällen att ta slut hos mängder av Varbergsbor. Hallands Nyheter har fått in rapporter om att vattnet är slut hemma hos folk i centrala Varberg, på Sörse, på Brunnsberg, i Träslöv, på Tors Gränd och på Söder.

"Hela Sörse är i stort sett utan vatten och vad jag sett i fb-grupper i resten av stan också då folk som skrivit bor på olika adresser.” mejlar en läsare.

”Inte lätt att stå med små barn som behöver rent vatten till sin mat och det är upp till ett dygn.” säger en mamma som mejlat tidningen och undrar varför uppmaningen om att vattnet var på väg att ta slut inte kom tidigare.

"Hela Brunnsberg har inget vatten. Det rinner inte ens med svag stråle. Kommer Vivab att ställa ut vatten tankar på Brunnsberg.” undrar en annan mejlare.

Samtidigt inkom det rapporter om att vattenflaskorna i butikerna har blivit hett eftertraktade. På Håstenshallen började flaskorna ta slut vid niotiden på kvällen.

– Folk ska åka till Stora Coop istället, säger en person på plats.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här