UPPDATERAT: Misshandeln i Tvååker – offret kvar på sjukhus

Under torsdagen spärrade polisen av ett större område i Tvååker och sökte igenom platsen med polishund.

ANNONS
|

Enligt polisuppgifter rörde det sig om någon form av bråk som skett på platsen och att man under torsdagen säkrade spår.

HNs reporter som var på plats uppskattade storleken på det avspärrade området till omkring 200-300 kvadratmeter.Polisavspärrningarna ska vara vid rondellen i närheten av Björkängsvägen.

– Vi ska göra en genomsökning av området. Det är allt vi kan säga just nu, sade polisens presstalesperson Stefan Gustafsson på torsdagen.

Uppdatering, torsdag 17:04

Kommissarie Janne Persson på utredningsjouren i Halland bekräftade att det rör sig om en misshandel vid tretiden natten till torsdagen. Ett offer hade blivit misshandlat av flera gärningsmän. I nuläget finns inga misstänkta och polisen sökte genom brottsplatsen med hundar efter spår. Tekniker gjorde också en brottsplatsundersökning.

ANNONS

Offret fördes till sjukhus efter brottet.

– Det är allvarligt, eftersom han fortfarande är kvar där, sade Janne Persson på torsdagen.

Uppdatering, fredag 09:58

Enligt polisen vårdas den misshandlade mannen fortfarande på sjukhuset i Varberg. Han är i tjugoårsåldern och vårdas bland annatförallvarliga skallskador.

Han har förhörts av polisen och kommer höras igen under fredagen.

Den misshandlade mannen säger att han inte vet vilka gärningsmännen är. Polisen har inte heller i nuläget några misstänkta.

ANNONS