Ungdomsfest spårade ur i Rolfstorp

Flera fall av misshandel, ambulansfärd, skadegörelse och berusade minderåriga som fick skjutsas hem.

ANNONS
|

Under fredagskvällen anordnades en fest på Folkets hus i Rolfstorp. Enligt polisens uppgifter var 500 personer inbjudnaoch 300 hade svarat att de skulle komma. Det kom någonstans mellan 500 och 600 personer. Polisen åkte dit vid 21-tiden men då var det ganska lugnt.

– Någon gång vid 22.30-tiden spårade festen ur, det blev bråk och vi har tagit emot tre anmälningar om misshandel, säger Susanne Hedberg, stationsbefäl vid Varbergspolisen.

I ett av fallen var den målsägande född 1993 och han har blivit slagen av en okänd gärningsman. En 20-åring blev slagen av en person han känner och har kunnat namnge. Han fick blödande skador i huvudet och fördes med ambulans till sjukhus. Gärningsmannen är 19 år.

ANNONS

I det tredje misshandelsfallet är målsäganden 16 år. Han har blivit slagen i ansiktet och på kroppen. Gärningsmannen är inte känd.

– Det har utdelats sparkar och slag, kastats flaskor och cigaretter. Vad skadegörelsen består i har jag inte fått någon rapport om, säger Susanne Hedberg.

En kille och en tjej som är under 18 år fick polisen köra hem till sina föräldrar på grund av berusning. Med anledning av deras unga ålder är det inte tillåtet att köra dem till fyllecellen.

ANNONS