Ulric Björck lämnar sin tjänst på Campus Varberg.
Ulric Björck lämnar sin tjänst på Campus Varberg. Bild: Marie Hebelius Svahn

Ulric Björck lämnar Campus Varberg efter 13 år

Ulrick Björck, enhetschef på Campus Varberg och chef för Centrum för Livslångt Lärande väljer att sluta efter 13 år. Nu väntar nya utmaningar för bland annat Region Halland.

ANNONS
|

Istället väntar nu fokus på de politiska uppdragen i Kungsbacka kommun samt Region Halland enligt ett pressmeddelande från Varbergs kommun.

Ulric Björk har under sina år på Campus bland annat varit med och startat upp Alexandersoninstitutet som var med och skapade nuvarande Hallifornia.

”Det har varit en fantastisk tid med utveckling av nya utbildningar, en framgångsrik yrkeshögskola, tusentals utbildade studenter, värdefulla näringslivskontakter och spännande projekt på såväl regional, nationell och europeisk nivå”, säger Ulric Björck i pressmeddelandet.

Centrum för Livslångt Lärande har sedan en tid tillbaka flyttats från kommunstyrelsens förvaltning till in i den nya Utbildnings-och arbetsmarknadsförvaltningen som befinner sig i en organisationsprocess.

ANNONS

Förvaltningschef Maria Gustafsson är den som nu tar över ansvaret efter Ulric Björck.

"Vi önskar Ulric lycka till med nya mål och uppdrag i framtiden och tackar för hans tid i Varbergs kommun", säger Maria Gustafsson i pressmeddelandet.

ANNONS