Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Två personer till sjukhus efter trafikolycka

Tidigt på torsdagsmorgonen fick polis, räddningstjänst och ambulans rycka ut till Syllingevägen utanför Veddige. Detta efter att en personbil med två personer i voltat.

Exakt hur singelolyckan, som inträffade strax innan klockan fem på morgonen, på vägen mellan Veddige och Väröbacka gick till är oklart. Men enligt polisen har en personbil med två personer i voltat och båda två fick föras till sjukhus. Skadeläget i övrigt är än så länge även det oklart.

– Jag har inga mer uppgifter kring skadeläget just nu utan vet bara att de fördes till sjukhus. Och en anmälan om misstänkt rattfylleri är skriven. Föraren är en man född 1975 men passageraren har jag inga uppgifter på, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm.

Vad är det som gör att man misstänker rattfylleri?

– Just i det här fallet vet jag inte varför men ibland kan det ju vara väldigt uppenbart för poliserna som kommer dit. Man kan ju säga så här att för ett vant polisöga så märks det ganska tydligt, men sen kan det ju såklart visa sig bero på något medicinskt eller annat. Men oftast när polisen misstänker rattfylleri så stämmer det att det är så, säger Ulla Brehm.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här