Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Trafikstörningar på E6 efter singelolycka

En personbil körde på måndagseftermiddagen in i mitträcket på E6 mellan Morup och Tvååker och E6 fick ett kort tag stängas av helt. Men vid halv fyra rullar trafiken igen med begränsad framkomlighet i norrgående riktning.

Trafikolyckan inträffade strax innan klockan 15 på måndagen när en personbil i norrgående riktning körde in i mitträcket. Olyckan inträffade mellan Morup och Tvååker och vägen var efter olyckan helt avstängd i norrgående riktning.

– Det är en personbil som har kört in i mitträcket och ligger på sidan men de två personerna som var inblandade har tagit sig ut helt själva. Det verkar inte som att ambulansen kommer att behöva ta med sig någon från platsen. 100 meter av mitträcket är sönder ungefär så det var stopp även i södergående ett tag men där är det öppet nu, sa Peter Karlborg, inre befäl på räddningstjänsten Väst kort efter olyckan.

Vid halv fyra, ungefär 40 minuter efter SOS alarmet om olyckan, kunde räddningstjänsten lämna platsen.

– VI har lämnat och nu är bara polisen kvar för att hjälpa till med bärgning. Inga personer behövde avföras med ambulansen, säger Peter Karlborg.

Ett körfält har öppnats i norrgående riktning men enligt prognosen från Trafikverket kan det dröja till omkring 16.30 innan vägen är helt öppen igen.

Fler nyheter om Varberg hittar du här

Superlokalt - här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här